Valitut palat / 417 katsojaa

Vuoden 1968 Comeback Specialin Little Egypt -kohtauksessa tanssiva Tanya Lemani on kertonut Elviksen kohtaamisesta kyseisen tv-ohjelman kuvauksissa:

"Olin nähnyt hänen esiintyvät elokuvissa, ja ajattelin, että hän on ihan söde. Mutta kun näin hänen kävelevän kuvauspaikalle, niin jähmetyin. Hän oli niin komea, ja hänellä oli jonkinlainen aura ja kaunis energia ympärillään. Ja mistä olin erityisen vaikuttunut, oli se, että hän esitteli itsensä kaikille kuvauksissa oleville.

Ja sitten hän tuli luokseni, sanoen: 'Moi, sinä taidat olla Little Egypt?' Enkä edes tiedä, miten hän tiesi, että olen se hahmo, koska minulla ei ollut rooliasua päälläni. Hän ojensi kätensä, ja sanoi, että olen Elvis. Ja sitten hän alkoi puhua ja puhua... Minä vain kuuntelin ja myötäilin, ilman että ymmärsin mitään, kunnes hän sanoi, että 'Tanya, saisinko käteni takaisin?'

Ja mikä teki jälleen vaikutuksen seuraavana päivänä, kun hän saapui paikalle, niin hän muisti kaikkien nimet, ja siellä oli paljon ihmisiä. En ollut ikinä nähny moista. Ja hän oli myös hyvin kohtelias.

Ja vielä yksi juttu, missä hän oli niin ihana ja söde. Siihen aikaan ei tv:ssä saanut näyttää napaansa. Joten he (kuvausryhmä) kiinnittivät ison rubiinin napaani. Ja joka kerta kun liikahdin, niin se putosi. Ja se tapahtui monta kertaa. Ja Elvis oli niin ihana. Hän vain heitteli sivusta huomautuksia, kuten 'oh my belly, my belly!'. Eikä hän ikinä valittanut, että hänen täytyi sen vuoksi tehdä kaikki aina uudelleen ja uudelleen. Olin vaikuttunut, koska yleensä tähdet painuivat traileriinsa ja käskivät ilmoitella kun on taas valmista."

Little Egypt/Trouble | NBC TV Studio, Burbank | 30.6.1968

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

The site is not commercial and makes no advertisement for any good nor service.