Leffabiisit / 417 katsojaa

Aistikasta kuvausta tässä Elvis-elokuvien yhdessä lupaavimmista yrityksistä. Harmi vain, että se myös jäi hyvin pitkälti hyväksi yritykseksi. Philip Dunnen ohjaama Wild In The Country (Kapinallisen laulu, 1961) esitteli Elviksen Glenn Tylerin roolissa, joka kamppaili taiteellisten pyrkimystensä ja äkkipikaisen ja väkivaltaisen luonteensa välisessä kiirastulessa. Flaming Star (1960) ja Wild In The Country olivat viimeiset 20th Century Foxille kuvatut Elvis-elokuvat.

"Philip Dunne oli ollut pettynyt Foxin menettelyihin elokuvaa kuvattaessa. Arvostettu Clifford Odets kirjoitti hienon käsikirjoituksen, mutta Fox nipisti elokuvan budjetista, vaati pakolliset laulut sijoitettavaksi tarinaan ja tiukensi kuvausaikataulua. Kaikki nämä tekijät olivat pettymys ohjaajalle, joka oli toivonut saavansa esitellä Elviksen tämän arvon mukaisena dramaattisena näyttelijänä". (Memphisistä Hollywoodiin – pääosassa Elvis Presley, Antero & Sari Tirronen, 2007).

Elokuvan alkuperäinen nimi oli Lonely Man, ja kappale myös kuvattiin elokuvaan, mutta kohtaus leikattiin pois. Siitä kuitenkin näkyy muutaman sekunnin pätkä leffan trailerissa

Bennie Benjaminin ja Sol Marcusin käsialaa ollut laulu julkaistiin miljoonia myyneen Surrender-singlen b-puolella. Sinkku nousi ykkössijalle sekä Yhdysvalloissa että Britanniassa.

Lonely Man | Radio Recorders, Hollywood | 7.11.1960

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

The site is not commercial and makes no advertisement for any good nor service.