Valitut palat / 453 katsojaa

Don Robertson teki upeita biisejä Elvikselle. Hänen katalogistaan löytyy sellaisia hienouksia, kuten There's Always Me, Anything That's Part Of You, I Met Her Today, They Remind Me Too Much of You, Love Me Tonight ja tämä, joka ei edes kelvannut itselleen Johnny Cashille!

Don Robertson:

"Noukin kappaleen nimen Carl Sandburgin kirjan, The People, riviltä. Sävelsin musiikin, ja Hal Blair ja minä kirjoitimme loput sanoista. Sitten levytin demon loistavan rytmiosaston kera Harmony Recordersissä Hollywoodissa.

Biisiä oli todella hauska tehdä. Löysimme mukavan pienen grooven ja kaikki natsasi yhteen melko vaivattomasti. Kunpa kaikki äänitystilaisuudet voisivat sujua yhtä luonnollisesti ja nautinnollisesti – se hetki, kun kaikki vain vaistomaisesti loksahtaa soittajien kanssa kohdalleen.

Hyvin läheinen ystäväni Sheb Wooley oli tutustuttanut minut Johnny Cashiin, joka asui lähellä minua täällä Etelä-Kaliforniassa. Kuvittelin, että tämä saattaisi sopia hänelle.

Soitin hänelle, ja hän kutsui minut tuomaan demon kotiinsa Ojai'iin, ja soittamaan sen. Otin mukaan poikani Donnyn, joka oli lahjakas muusikko ja suuri Johnny Cash -fani. Johnny kuunteli demoa, mutta ei oikeastaan kommentoinut sitä. Puhuimme hänen asekokoelmastaan ja muista asioista.

Odotin muutaman viikon, mutta Johnny ei koskaan osoittanut kiinnostusta kappaleeseen, joten lopulta lähetin sen Aberbacheille (Elviksen musiikkikustantamo), jotka sitten antoivat sen Elvikselle.

Olen funtsinut, kuuliko Johnny koskaan Elviksen versiota ja muistiko hän kappaleen. Näin hänet useita kertoja sen jälkeen, mutta laulu ei koskaan noussut esiin. Elvis ilmeisesti piti sovituksesta ja kappaleesta, koska he kopioivat demoni hyvin tarkasti."

What Now, What Next, Where To | RCA Studio B, Nashville | 27.5.1963

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

The site is not commercial and makes no advertisement for any good nor service.