Valitut palat / 343 katsojaa

Elvis esiintyi viimeistä kertaa Amerikan tv-historian yhdessä legendaarisimmista ja katsotuimmista ohjelmista The Ed Sullivan Show'ssa 6.1.1957. Elvistä kuvattiin tuolloin vain lantiosta ylöspäin, tarkoituksena sensuroida Elviksen epäsiveelliset lanneliikkeet.

Aluksi Elvis kiittelee fanejaan heidän lähettämistään joulu- ja syntymäpäiväkorteista sekä lahjoista. Hän kuulemma oli saanut tarkalleen 282 Teddy-karhua. Elvis myös pahoittelee, että ei voinut vastalahjana antaa jokaiselle fanilleen uutta Lincolnia, koska niitä ei ollut myynnissä niin paljon.

Elvis tiesi, että Ed-setä aikoo pistää hänen lantionsa pannaan, joten hän panosti enemmän visuaalisuuteen pukemalla päälleen kultalame-liivin, näyttävän harteikkaan paidan ja liikutellen käsiään sekä ilmeillen vihjailevasti yleisöön päin.

Rock-kriitikko Greil Marcus on myöhemmin luonnehtinut Elviksen loppiaisesitystä Sullivanin show'ssa seuraavasti:

"Jättäen jälkeensä vaisut vaatteet, joita hän oli käyttänyt kahdessa edellisessä show'ssa, Elvis astui esiin omituisessa kostyymiyhdistelmässä, muistuttaen haaremityttöä. Meikattuine silmineen, hiukset kasvoille valahtaneena, ahnas seksuaalisuus suuvärkkiin kipsattuna, hän esitti Rudolph Valentinoa, elokuvassa The Sheik, ilman estoja. Ja se, että tämä tapahtui lauluryhmä The Jordanairesien edessä, jotka tuona iltana näyttivät kaikkien aikojen jäykkiksiltä, teki esityksistä vieläkin tehokkaamman."

Näitä Elvis- ja paljon muitakin herkkuja on löydettävissä lisää The Ed Sullivan Show'n viralliselta YouTube-kanavalta.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

The site is not commercial and makes no advertisement for any good nor service.