Leffabiisit / 321 katsojaa

Hei, Glenn osaa myös laulaa! Wise/Weisman -kappale I Slipped I Stumbled I Fell on ensimmäinen elokuvan Wild In The Country (Kapinallisen laulu, 1961) musiikkiesitys alkutekstien aikana soitetun tunnarin jälkeen. Kohtaus, eikä laulun sanoma, istu mitenkään elokuvan ilmapiiriin. Se on täysin puskista tuleva pakkopulla, joka oli elokuvastudion ja Eversti Parkerin junaileman yhteistyön tulos. Ohjaaja, tuottaja ja etenkin Elvis inhosi leffaan lisättyjä lauluja. Hän ei voinut käsittää asiaa.

Millie Perkins, joka istuu vaivautuneena (katsokaa vaikka hänen ilmeitään!) Elviksen vieressä on kertonut: "Muistan, kun teimme kohtausta, jossa istuimme kuorma-autossa, ja olimme menossa tai tulossa tansseista. Ja käsikirjoituksessa luki, että Elviksen pitäisi puhjeta laulamaan, laittaa radio päälle ja aloittaa laulu. Ja minä olin niinku 'yök!' Lopulta ohjaaja käveli pois, ja Elvis katsoi minua ja sanoi: 'Luoja, tämä on niin noloa. Tämä ei ole ollenkaan totuudenmukaista. Miksi he laittavat minut tekemään tällaista?' No, siinä me molemmat sitten istuimme ja halusimme vain oksentaa."

Ohjaaja Philip Dunne: "Joka kerran, kun katsoimme elokuvan läpi leikkausvaiheessa, irvistimme tuskasta aina kun Elvis keskeytti toiminnan laulun ajaksi. Lupasimme itsellemme, että lauluja ei nähtäisi lopullisessa versiossa." Myös koeyleisö oli samaa mieltä: "Yleisö vihelsi joka laululle. Melkein jokaisessa saamassamme palautekortissa oli kommentti: laulut pois. Jossain taisi kuitenkin olla laki, joka kielsi lauluttomat Elvis-elokuvat, sillä studion johto, Sypros Skouras etunenässä, ei välittänyt näistä viesteistä.", muisteli Dunne.

Elokuvaan äänitettiin viisi laulua, joista kolme: Wild In The Country, I Slipped I Stumbled I Fell ja In My Way päätyivät lopputuotteeseen. Leikkaamon lattialle sen sijaan putoilivat biisit Forget Me Never ja Lonely Man, joka tosin jäi kummittelemaan leffan traileriin, jossa siitä nähdään muutaman sekunnin pätkä.

I Slipped I Stumbled I Fell | Radio Recorders, Hollywood | 8.11.1960

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com

The site is not commercial and makes no advertisement for any good nor service.